Coaching voor jou

Zit je kind niet zo lekker in zijn vel? Loopt hij ergens tegenaan, heeft hij behoefte aan rust in zijn hoofd of structuur nodig? Zoek je als ouder of volwassene hulp of begeleiding? Als coach bied ik individuele coachtrajecten voor je kind, jij als jongere, ouder of volwassene.


Meer weten over individuele coaching >

Leerondersteuning

Gaat het met je kind niet zo lekker op school? Heb je het gevoel dat de andere kinderen makkelijker kunnen leren of beter mee kunnen komen? Vindt je kind lezen, taal of rekenen lastig? Praktijk bij Maaike biedt leerondersteuning aan kinderen van de basisschoolleeftijd.


Meer informatie over leerondersteuning >

Theemomentje

Heb je behoefte aan een gezellig momentje? In een klein groepje een moment met thee of koffie en oprechte aandacht voor jou, gewoon zoals je bent? Tijdens het Theemomentje gaan we met elkaar in gesprek en/of creatief aan de slag rond een onderwerp.


Meer lezen over de Theemomentjes >

Geluksmomentje

Het Geluksmomentje laat je voelen waar je goed in bent en geeft je energie. In een persoonlijk ontwikkelgesprek gaan we op zoek naar jouw talenten en geluk. Je krijgt handvatten mee die jou in je kracht zetten. Het laat je groeien en stralen.


Wil jij ook een geluksmomentje? Lees hier verder >

'Ik ben 9' - Workshop

In deze interactieve workshop gaan we in op de negenjaarsfase. Kinderen rond de 9 jaar lijken soms in de puberteit, maar dit is niet zo. Het is een speciale fase in de ontwikkeling van het kind. De workshop is bedoeld voor ouders, verzorgers en professionals.


Meer lezen over 'IK BEN 9' >

Glunderpad

Praktijk bij Maaike geeft creatieve workshops voor kinderen van 5 tot 12 jaar om te glunderen en stralen. Samen met andere kinderen ga je ontdekken wie jij bent en waar jij voor staat.


Ga jij mee op Glunderpad? Lees hier verder >